ÇAĞKAN Admin
| Konu: Emma Watson JK Rowling'den Çekiniyor Ptsi Ağus. 03, 2009 12:15 pm | |
| The LA Times, Emma Watson ile onun setteki hayatı, J.K. Rowling hakkındaki düşünceleri ve diğer birkaç şeyle ilgili kısa bir röportaj yaptı. "Birbirimizle konuşuyor, mailleşiyoruz," diyor genç oyuncu Rowling hakkında. "Kabul etmek zorundayım ki, ben de hâlâ ondan biraz çekiniyorum," diyor Watson. "Gerçekten gözümü korkuttuğundan değil, ona çok büyük bir saygı duyuyorum. Bizim bugün bu kadar çok hayranımız varsa, her şey onun sayesinde oldu. Benim tek istediğim, benden hoşlanması," diye ekliyor Watson gülerek. Yapımcı David Heyman, Emma Watson'ın nasıl bir performans sergilediği hakkında, "Emma'nın gerçekten dudak uçuklatan bir performansı var," şeklinde konuştu. "Onu izlemek çok keyifli. O kesinlikle en seçkin oyunculardan birisi. O bir aktris veya model olabilir, ama onun bu çalışmalarına ve diğer şeylerine baktığımızda ister istemez onun avukat olabileceğini düşünüyorum. Aynı zamanda artist de olabilir... Onu izlemek keyifli olur." "Şimdi dışarıda çalışmak istesem, insanlar buna seviyeli yaklaşır. Herkesin her karakter hakkında bambaşka düşünceleri var. Standardlarımı en aza indirmeliyim. Ben herkes için mükemmel bir iş yapamam. Rowling benim mükemmel olduğumu düşünüyor, bu da bana yetiyor." | |
|
Harry Potter
Mesaj Sayısı : 339 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 28 Nerden : sakarya
| Konu: Geri: Emma Watson JK Rowling'den Çekiniyor Ptsi Ağus. 31, 2009 7:49 pm | |
| | |
|