ÇAĞKAN Admin
| Konu: Ayrılıklar Salı Ağus. 11, 2009 7:42 am | |
| Sevgilim... Seninle yıldızlı bir gecede ayrılmıştık hatırlıyormusun? Hatta ay bile vardı. Ne tuhaf değilmi? Yani gökyüzünün durumu diyorum
Daha dün gibi gidişin... Beni öpüşün... Kapıdan çıkışın... Arkanı dönüp bakışın... Oysa iki gün olmuş
Canım... Sen bir denizsin; bense bir nehir Sana akıyor... akıyor... akıyorum... Lakin akamıyorum Bu yıl yağış kıtlığı var! Çakıl taşından ibaret kalakaldım
İsmimi tahta masalara kazırdın... En son evdeki masaya kazımışsın mobilyacı "abla bu çok derin, onaramayız" dedi
Bitanem... Yaş olup gözlerinden süzülsem... Lakin bunun imkansız olduğunu biliyorum Zira senin ağladığın görülmemiştir bugüne kadar
Rüyalarımda hep sen varsın... Hangi yana baksam sesini duyar gibi oluyorum... "Yorganı çekiştirme" diyen sesini
Sevgilim... Sen bana bazen yıldızlar kadar uzak; bazende burnumdaki sivilce kadar yakınsın Yokmudur bunun ortası!
Senin için güneşi doğdurur, yağmurlar yağdırırım diyebilmeyi çok isterdim ancak sen de taktir edersinki bunları kimse beceremez
Bu aşk beni ölene kadar yakacak sevgilim... Zira sana kendimi beğendirmek için ömrüm solaryumda geçiyoo
Kalbim aşkınla deli gibi çarpıyoo "Bu adama değmez" dediysem de dinletemedim "kalbe söz geçmez" dedikleri bu olmalı!
Yerine kimseleri koyamıyorum birtanem... Ceketin Recai'yede bol geldi
Yollarını gözlüyorum... Her an seni düşünüyorum... Bilsen ne kadar çok özlüyorum... Heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum... Ismarladığım kırışık kremimi unutmamışsındır inşallah...
| |
|