ÇAĞKAN Admin
| Konu: Sebep:D:D:D:d Salı Ağus. 11, 2009 7:48 am | |
| Sabah anne, oğlunun odasına girdi . Hadi oğlum, uyan artık.Bak okula geç kalacaksın…Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu birsesle - anne, bugün okula gitmek istemiyorum dedi. Anne:-Okula neden gitmek istemiyorsun bakalım,bana 2 sebep göster amageçerli olsun. Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesiniyanıtladı: -Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyor, bu biiir…Tüm öğrenciler de nefret ediyorlar,bu da ikiii… Bu iki ciddi sebebimyeter mi, anne? Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı; -bunlarokula gitmemen için neden olamaz dedi. -Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan… Bu kez oğlu iki ciddi sebep göstermesini istedi annesinden:“Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi nedengösterebilir misin, anne?” dedi. Sabrı tükenme noktasına gelen anne,oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddinedeni ondan sonra açıkladı: “Birinci ciddi neden, 45 yaşında koskocabir adamsın…” dedi şöyle devam etti: “İkinci ciddi neden ise, senokulun müdürüsün, oğlum... | |
|