EMMA WATSON resmi web sitesi & Fan CLUB & SOHBET
Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Untitl43

Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Untitl43

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Similar topics
Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Downloadtc6el9
Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Coolte13
RADYO
power türk fm
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Anket
SİTEYİ NASIL BULDUNUZ?
A)ÇOK İYİ
Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_lcap74%Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_rcap
 74% [ 17 ]
B)İYİ
Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_lcap17%Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_rcap
 17% [ 4 ]
C)NORMAL
Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_lcap0%Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_rcap
 0% [ 0 ]
D)İDARE EDER
Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_lcap4%Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_rcap
 4% [ 1 ]
E)KÖTÜ
Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_lcap4%Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Vote_rcap
 4% [ 1 ]
Toplam Oylar : 23

Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj

YazarMesaj
Harry Potter

Harry Potter

Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj Empty
MesajKonu: Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj   Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj EmptyÇarş. Ağus. 19, 2009 1:48 pm

Wall Street Journal: Harry Potter dışında oynadığın filmlerde canlandırdığın karakterlerin küçük, büyücü çocukla hiç ortak yanları yok gibi gözüküyor. Peki bunu bilerek mi seçiyorsun? Yani ünlendiğin karakterin özelliklerine sahip olmayan karakterleri canlandırmayı.

Daniel Radcliffe: Gerçekçi olmam gerekirse, eğer yarın birisi benim elime 7 filmlik fantastik bir seri tutuştursa, büyük ihtimalle kabul etmem. Bu kariyerim açısından akıllıca bir adım olmazdı. İnsanların beni farklı farklı rollerde görmelerini istiyorum ki başarabildiğimin farkına varsınlar.

WSJ: My Boy Jack’te canlandırdığın karakter 17 yaşında orduya giriyor ve bu yüzden de hayatını yaşayamadan çok çabuk bir şekilde büyümek zorunda bırakılıyor. Sen genç bir aktör olarak bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Nasıl bir bağlantı kurabilirsin?

Daniel Radcliffe: Konuyu o şekilde ele alırsak, benle Jack’in arasındaki asıl fark şu; ben, “genç” kavramının var olduğu bir çağda yetiştim. Jack için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Onun yaşadığı devirde, ya çocuktun ve okula gidiyordun ya da bir yetişkindin. İkisinin arası gerçekten yoktu. Ama ikimizin de beklenenden çabuk büyümek durumunda kaldığımız benzerliğini göz ardı etmek olmaz.

…Bence Amerika’da çocuk aktörlerin oluşturduğu çok özel bir nesil mevcut. 9-10 yaşındaki çocuklara bakıyorum da, bazıları cidden harika! Nasıl olduğu hakkında tek bir fikrim bile yok. Dakota Fanning mesela… Eğer yaşı daha büyük olsaydı, istisnasız her türlü rolü başarabilirdi. Ben o yaştayken, Dakota’da var olan olgunluğa sahip değildim. İngiltere’de ise, çocuksanız ve bir aktörseniz, insanlar sizin 10 yaşınızı geçmeden bir şeyler yapabileceğinize inanmazlar. Eğer o yaşta sadece zengin olmak amacıyla bu işle ilgilenmiyorsanız, büyük bir şok oluyor insanlara bu.

WSJ: Bugünlerde ne tür rol teklifleri alıyorsun?

Daniel Radcliffe:
Şu aralar Potter yüzünden o tekliflere bakamıyorum aslında. En azından bir 2010’a kadar beklemem gerekecek çünkü tek bir boş vaktim bile yok. Altıncı filmi çekiyoruz şu an ve o bittikten sonra bir ara vereceğim. New York’a gidip Broadway’de Equus’u oynayacağız ki bence muhteşem olacak. Ondan sonra da geri dönüp Harry Potter 7’i çekmeye başlayacağım ve bütün bunlar bittiğinde 100 yaşımda falan olacağım sanırım:D

Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Daniel Radcliffe
» Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim!
» emma ile eğlenceli röportaj