EMMA WATSON resmi web sitesi & Fan CLUB & SOHBET
Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Untitl43

Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Untitl43

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Similar topics
Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Downloadtc6el9
Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Coolte13
RADYO
power türk fm
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Anket
SİTEYİ NASIL BULDUNUZ?
A)ÇOK İYİ
Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_lcap74%Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_rcap
 74% [ 17 ]
B)İYİ
Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_lcap17%Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_rcap
 17% [ 4 ]
C)NORMAL
Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_lcap0%Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
D)İDARE EDER
Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_lcap4%Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_rcap
 4% [ 1 ]
E)KÖTÜ
Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_lcap4%Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Vote_rcap
 4% [ 1 ]
Toplam Oylar : 23

Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim!

YazarMesaj
Harry Potter

Harry Potter

Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! Empty
MesajKonu: Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim!   Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim! EmptyÇarş. Ağus. 19, 2009 1:58 pm

"Bence senaryo harika ve gerçekten müthiş bir film olacak. (bence de, 5. filmin senaristi ortalığı berbat etmişti, ama 6. filmde eski senarist geri döndü neyse ki) Ama ben ne yaparsa yapsın içinde karanlık tarafa bir eğilim duyan insanlardan biriyim ve karanlık işlerden gerçekten hoşlanıyorum.
"Emma ile Rupert'ın çok daha hafif öyküleri sevdiğini biliyorum. Ve özellikle Rupert çok iyi vakit geçirecek, çünkü bu filmde Lavender Brown ile geçireceği sahneler filme büyük renk katacak.
"(Fakat) ben aslında pis işler yapmayı özlediğimi düşünüyorum." Bu yüzden 7. filmi hevesle bekliyor. "Son sevincim bu film olacak. Süper olacak. Bu iş beni çok heyecanlandırıyor. Umuyorum ki destansı bir film olacak."

Daniel Radcliffe: İğrenç olmayı özledim!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Daniel Radcliffe
» Daniel Radcliffe İle Güzel Bir Röportaj
» İyi ki Doğdun Daniel!!!!!