serkan
| Konu: Emma'nın Favorileri C.tesi Ağus. 29, 2009 6:52 pm | |
| Emma favorilerini Tatler dergisine açıklıyor.
Ruhsal Durumum
Ruh Hali: Mükemmel En Sevdiği Koku: Acqua Mutfak: Meksika Mutfağı Telefon melodisi: Flowers - Sweet Female Attitude Şarkı: Break the Ice - Britney Spears Vicdan: Adil ücretlendirilmiş ürünler alıyorum, yeniden işliyorum ve Toyota Prius kullanıyorum
Hayallerim
- Sihirli bir gücüm olabilseydi, bu su altında nefes almak ve denizkızlarıyla yaşamak olurdu. - En büyük ergenlik kaygım Harry Potter ve Ateş Kadehi'ni çekerken sivilceli olmaktı. - Dün gece düşümde A olan notlarım ZÜPPE dedi - Bazen "Ems", "Emmalicious", "Kötü kokulu kedi" olarak çağrılıyorum, ama ben "Emma" olarak bilinmeyi tercih ediyorum. - Bir asam olsaydı, Gossip Girl'ü seyrederken saçımı ve makyajımı yapacak bir güzellik ürünü yaratırdım. - Sarışınların daha eğlenceli olmaları beklenir ama ben doğuştan ineğim.
Ekibim:
Saç boyacısı: Stilist Jenny Harling Manikürcü: Kendim Nurtrionist: Louis De Lacroix (Koruyucum ve en iyi arkadaşım) Ruhani rehber: Kedim, Bubbles Fitness çalıştırıcım: İki yaşındaki ikiz kızkardeşlerim Nina ve Lucy
Vücut Sırlarım
Diyet planım: Sadece egzersiz yapıyorum böylece istediğim şeylerden daha fazla yiyebiliyorum Vitaminler: Meyve Cilt Hazırlayıcı: Dr Hauschka Nemlendirici Günlük Krem Gizli Aşkı: Kevin Costner
Kozmetik
Ruj: Parlak Saten Ruj - Chanel Maskara: 38c Gümüş Performans Siyah Maskara - Kanebo Oje: Le Vernis - Chanel Allık: Krem Allık - Bobbi Brown Fondöten: Hafif Şeffaf Nemlendirici Far: English Rose Palette - Jemma Kidd Bronzlaştırıcı: Bronzlaştırıcı Toz No.1 - Stila | |
|